Mi Baja lehet a macskámnak? Miért ilyen furcsa?
Ma délután óta elég furcsán viselkedik.
Keservesen nyávog és nyöszörög, a hasát megemelve fekszik és mozgolódik közbe.
Mellékelem a videót róla:
Az ételét nem ette meg, csak lenyalogatta a szaftot.
Amint tudom elviszem állat orvoshoz. Csak ugye holnap szombat és kérdéses, hogy bejutok-e valahova.
De addig is jó lenne nagyjából tudni, hogy mi baja.
Esetleg valaki látott már ilyet?
Köszönöm a segítséget!
nyugi, csak tüzel. ha nincs a közelben kandúr akkor is így feltartják a seggüket, így jelzi hogy készen áll a befogadásra, sok szobacica pedig a saját gazdájának is odatartja a seggét, hogy odaadja magát.
nincs semmi baja, ez teljesen normális, viszont ivartalanítsd mert ez nem a legjobb neki.
Mindenképp ivartalanítom, amint elmúlik az tüzelés.
Mar csak azert is ivartalanitsd, mert a nosteny macska mehgyulladast kaphat, ha nincs ivartalanitva. Olyankor rengeteg genny termelodik a meheben, ez nem tud altalaban onnan rendesen tavozni, megduzzad neki es idovel elpusztul a macska.
Sajat tapasztalat, sajnos nem mindig voltam okos cicatarto :) De nalam nem tortent baj, sikeres muteten esett at a macska, de nem volt szep ami benne volt. Es az a vicc, hogy a macskan nem lehetett latni, hogy beteg, evett rendesen, aktiv volt. Csak azert vittem allatorvoshoz, hogy akkor legyen ivartalanitva, mert befogadtunk egy ellenkezo nemu cicat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!