Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi Baja lehet a macskámnak?...

Mi Baja lehet a macskámnak? Miért ilyen furcsa?

Figyelt kérdés

Ma délután óta elég furcsán viselkedik.

Keservesen nyávog és nyöszörög, a hasát megemelve fekszik és mozgolódik közbe.

Mellékelem a videót róla:

[link]

Az ételét nem ette meg, csak lenyalogatta a szaftot.

Amint tudom elviszem állat orvoshoz. Csak ugye holnap szombat és kérdéses, hogy bejutok-e valahova.

De addig is jó lenne nagyjából tudni, hogy mi baja.

Esetleg valaki látott már ilyet?

Köszönöm a segítséget!

2022. dec. 9. 22:29
1 2
 11/13 csakénvagyokaznyugi ***** válasza:

nyugi, csak tüzel. ha nincs a közelben kandúr akkor is így feltartják a seggüket, így jelzi hogy készen áll a befogadásra, sok szobacica pedig a saját gazdájának is odatartja a seggét, hogy odaadja magát.

nincs semmi baja, ez teljesen normális, viszont ivartalanítsd mert ez nem a legjobb neki.

2022. dec. 9. 23:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Mindenképp ivartalanítom, amint elmúlik az tüzelés.

2022. dec. 10. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Mar csak azert is ivartalanitsd, mert a nosteny macska mehgyulladast kaphat, ha nincs ivartalanitva. Olyankor rengeteg genny termelodik a meheben, ez nem tud altalaban onnan rendesen tavozni, megduzzad neki es idovel elpusztul a macska.

Sajat tapasztalat, sajnos nem mindig voltam okos cicatarto :) De nalam nem tortent baj, sikeres muteten esett at a macska, de nem volt szep ami benne volt. Es az a vicc, hogy a macskan nem lehetett latni, hogy beteg, evett rendesen, aktiv volt. Csak azert vittem allatorvoshoz, hogy akkor legyen ivartalanitva, mert befogadtunk egy ellenkezo nemu cicat.

2022. dec. 10. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!