Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legjobb száraz...

Melyik a legjobb száraz macskatáp ár minőség arányban?

Figyelt kérdés
Válogatósak a cicák az olcsóbbakat nem eszik meg😊

2022. nov. 28. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az Applawas nagyon meg vagyok elégedve.. és a macskám is 😄 viszonylag jó áron kapható és jó a beltartalma is. De nagyban függ attól, hogy mennyit szánsz rá… valamivel olcsóbban jónak mondhatóa Brit Care, még olcsóbban a Brit Premium, viszont ez alá már nem szabad adni.
2022. nov. 28. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Bocsánat, ha off, whyskast sem?
2022. nov. 28. 21:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Wiskast megeszik,de az nem túl tápláló vagyis ahogy néztem elég gyengén van benne tápanyag és még drága is. Ez az egyik amit mindig megettek a másik meg a prevital.
2022. nov. 28. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

A mi cicánk a 6halas orijent eszi.

Jó a széklete tőle fényes a bundája és szereti is a cica.

Olcsónak nem mondanám de soha nem az ár volt a szempont hanem, hogy mi a legjobb neki.

2022. nov. 28. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
És mitől jobb a brit premium meg a brit care? És milyen a jó macskaszar?
2022. nov. 28. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose ertettem, minek kell megkostoltatni a szar minosegu; izfokozos tapokat a macskaval, mert onnantol kezdve nyilvan azt akarja megenni.

En is jobban szeretem a mekit a brokkolinal, megse elhetek azon! Na a macskanak is ilyen a whiskas meg a prevital es a tobbi szar. Nem szabad neki adni.

Brit premium szerintem is jo, ar-ertek aranyban. En se mennek minosegben ala.

2022. nov. 28. 22:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én macskáim mindent megesznek, de sajnos mindentől hánynak is (testvérek) kivéve az emésztést segítő bárányos N&D táptól. De az meg 8660 forint / kg!

Szóval ehhez képest még egy Orijen is sokkal olcsóbb és amúgy annak még jobbak is az összetevői.

De valamiért az én macskáimnak csak ettől ál el a folyamatos hányási “roham”. Más táp esetén napi 3-5 alkalommal hánynak, ami szerintem akár életveszélyes is lehet.

2022. nov. 28. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 nézd meg az összetételét a Whiskasnak és a két Brit tápnak. Egy ragadozónak 1 fogára nem elég a 4% állati szárnazék ami a Whiskas és más marketingtápokban jelen van. Illetve a sok ízfokozó, színezék valamint gabona sem tesz jót egy macskának.
2022. nov. 29. 07:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más válik be, az enyém egy időben imádta a brit caret, viszont megunta. Azóta carnilovet kap, azt még nem unta meg egyelőre. Mindkettő jó minőségű, viszont ár-érték arányban a carnilove jobb, a brit careből jó minősége ellenére is elég sokat kell adni neki, így kiszámolva majdhogynem ugyanott vagy anyagilag egy kb egy éves távon mindkettővel.
2022. nov. 29. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 adj címet és küldök mintát, hogy megnézd.
2022. nov. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!