Melyik a legjobb bolhaírtó csepp?
Egyszer adott az állatorvos akihez jártunk a macskámmal de ő már nem rendel és elérni sem lehet. Nem nagyobb adag volt egy pillanatragasztós tasaknál, fehér doboza volt zöld felirattal és egy minta volt rajta amiről sosem tudtam eldönteni hogy kutya vagy macska csontváz volt de sztem a keveréke a kettőnek mert kutyának és macskának is lehetett adni. Bárkinek erről beugrik márka? Ha nem melyik a legjobb bolhaírtó csepp ami tényleg hatásos mint ez? Kb 4-5 hónapos macskának kell.
Annyit tudok még a cseppről hogy a tarkóra kellett rakni, de egyik macskám leszedte onnan vagyis belenyalt és először habzott a szája, majd szó szerint betépett tőle kb 1 órára.
Ennyiért majdnem bele fér a Bravecto.
Azt ajánlanám.
sajnos ez ilyen kategória kérdező, egy másik kérdésnél is kifejtettem már, hogy az állatok kategória a legtoxikusabb itt mert elvárják, hogy lassan 1 teljes havi fizetést elköltsenek a gazdák az állatokra, és ha ezt nem teszed meg már rossz állatkínzó vagy.
Amint én írtam pl. Vectra 3D nálunk 2700 Ft volt nyáron a kereskedésbe és tökéletesen bevált még szúnyogra és kullancsra is nem csak bolhára.
a gyufásra meg reagálni se érdemes gyulladjon rá a ház xd.
Nem bolhaírtó, hanem bolhairtó. Rövid i-vel.
És ha már itt tartunk: "állatkinzó" >>>> állatkínzó
"folytotta" >>> fojtotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!