Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ugye nem kövér a cicám? Kép lent.

Ugye nem kövér a cicám? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretném, ha túl kövér lenne, viszont mostanában elég sokat eszik, éjjel nem hagy aludni, ha nincs előtte táp.

5,5-6 kg körül van.

Ivartalan benti kandúr ha ez számít valamit.

2022. nov. 24. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Nekünk is van egy fekete kandúrunk aki kb ugyanilyen súlyban van :D Ő elég nagy egyébként, hosszú lábakkal, hosszú törzzsel, most van jó súlyban, senki nem kövérezte még le. A tiédnek a kép alapján van kis pocakja, de jobban megmondható ha felülről/hátulról fotózod le a hátát, mert úgy látni, mennyire leng ki a hasa :D így lehet hogy csak a taktikai védőhája látszik (belly pooch), ami némelyik macskánál látványosabb mint a többinél, és a funkciója hogy védje a belső szerveket, és segítse a mozgásukat.
2022. nov. 24. 21:26
 12/22 anonim ***** válasza:
9%
Így néz ki ősszel egy macska, ami felkészül a mínusz húszra, amiben 0-24-ben kinn lesz hónapokon keresztül, és azt eszi, amit fog magának. Tavaszi és benti macskát viszont nem kell feleslegesen táplálni, piszkíttatni, táplálni, piszkíttatni... hadd ne soroljam. A macska tízsszer kevesebből is tökéletesen túlél. Ráadásul a macskafélék szervezete arra van kitalálva, hogy egyszer eszik, aztán napokig emészt. Nem kell feleslegesen vacsoráztatni meg reggeliztetni a macskát, a macska nem ember, kedves macskatartók. Ha nem hagy aludni, el kell zárni egy-két szobával odább. Bár normális macska éjszaka nem alszik.
2022. nov. 24. 21:30
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
Azért meglep, hogy egy macska ennyire el tud hízni, bár ha ivartalan, megértem. Okosabb kutyafajták akkor sem esznek többet, mint szükséges, ha egy zsák tápot raksz eléjük. Kövér pulit vagy border collie-t én még nem láttam.
2022. nov. 24. 21:39
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
#13 válaszommal arra akartam rámutatni, hogy ne a gazdi hibája legyen már, hogy hülye szegény állat. Nincs lenyomva a torkán a kaja.
2022. nov. 24. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Cuki cica :) nem kövér. csak lóg a hasa? Eddig csak nőstény ivartalanított macseknál láttam ilyet, az enyémnek is lóg a pocija plusz a szőre is nagyobb, érzed azt ha nagyon kövér.
2022. nov. 24. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es jól írja, felülnézetből szokták ezt inkább megállapítani:

[link]

(remélem mutatja majd a képet)

2022. nov. 24. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Dagadt cukiság
2022. nov. 24. 22:01
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is van egy ugyanilyen és ugyanekkora kandúrom. Most vacsorázott másodszor 🤣
2022. nov. 24. 22:05
 19/22 NTBS ***** válasza:
47%
JÓ súlyban van.
2022. nov. 25. 06:30
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
14 igenis a gazda felelőssége.
2022. nov. 25. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!