Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Két kiscicát szeretnék hazavin...

Két kiscicát szeretnék hazavinni, mennyibe fog kerülni az állatorvosi kezelésük?

Figyelt kérdés
Örökbe tervezek fogadni 2 kb. 8 hetes macskát, de se féregtelenítve, se ivartalanítva, se oltva nem voltak. Ha hazavitel után másnap már viszem is őket az állatorvoshoz, milyen nyugtára számítsak? Gondolom ilyenkor adnak nekik féregtelenítőt, és az első oltást.

2022. nov. 23. 00:01
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
20-30 ezer.
2022. nov. 23. 06:43
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Ivartalanítás: kandúroknál 10.000, nőstényeknél 20.000

Chip: Macskánként 5.000

Féregtelenítés: Macskánként 2.000

Az oltást nem tudom mennyi lehet. De ivartalaníttatni ráérsz jövőre is ha most nem fér bele, valószínűleg jövő tavasszal még úgysem élednek fel bennük az ösztönök. Meg egyszerre amúgy sem ajánlott oltani és műteni.

2022. nov. 23. 08:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az ivartalanítást mindenképpen tervezem, de az még ráér, ráadásul vannak időszakok, amikor olcsóbban megcsinálják.

Benti cicák lesznek, de hámmal ki fogom őket vinni sétálni és nézelődni, úgyhogy gondolom akkor minden kinti oltást is érdemes megkapniuk.

Egyikőtök írta, hogy miért tartok macskát, ha nem akarok rájuk pénzt szánni:

van rájuk pénzem, de még sosem voltam állatorvosnál, akiket kinéztem nem rendelkeznek weboldallal, és szeretem előre tudni, hogy mivel készüljek pénzügyileg, szerintem ez a felelős hozzáállás.

2022. nov. 23. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az igazi felelős állattartó, sok sikert a cicák hoz! :)
2022. nov. 24. 01:07
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen, igyekezni fogok :)
2022. nov. 25. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!