Ivartalanításra viszem a cicáimat a közeljövőben, de annyira félek, hogy valami történik velük műtét közben, megnyugtatnátok?
Nyugi. Olvasgass erről jó sokat itt a neten, ha eddig esetleg nem tetted volna meg. Ha végig tudod, hogy mi fog történni velük, kicsit nyugodtabb leszel. Ráadásul ha már "összebarátkoztatok" a dokival, tudni fogod, hogy jó kezekben lesznek. Bár amikor viszed őket a nagy napon, lehet neked is szükséged lehet egy támaszra, vidd magaddal esetleg a párod, ha ráér, vagy bárkit.
Amikor az én nőstény cicámnak beadták az altatót, tarthattam kicsit a kezemben, míg elernyedt a kis teste. Amikor pedig az asszisztens kivette a kezemből és a műtő felé vitte, egyből eltört nálam a mécses. De szerencsére egy régi barátom vigasztalt. Két óra múlva már mehettem is a kis hölgyért. :)
Bátorság! Nagyon ne nyújtsd el, lehet hogy vemhes lesz így a nőstény.
Virág
Igazabol ha annyira aggodsz, vidd olyan helyre oket, ahol tudnak gazzal boditani. Mert a inakcionak bar egyre biztonsagosabban, lehetnek komoly mellekhatasai is.
De ennek az eselye kb 1:100000 hoz.
Utolsó menny haza
Többieknek köszi :D
Ez egy rutin műtét.
Kár aggódni emiatt. Viszont, ha nem estek túl minnél előbb a műtéten a nem kívánt szaporulat miatt aggódhatsz. Gondolod attól nem félnél, hogy az imádott macskáid kölykei milyen emberek kezébe kerülnek?
Feltételes módban beszéltem. Azt mondtam, HA nem estek túl minnél előbb az ivartalanításon...
Bölcs maradtam volna? Nem értem a hisztidet? Az orvos nem tudott megnyugtatni, vadidegen emberek kell, hogy nyugtassanak téged egy sima kis rutin műtét miatt?
Ha ennyire pánikolsz miért nem vállaltál ivartalanított macskákat alapból, most megkímélnéd magad ettől a "borzalomtól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!