A macskám köhög és öklendezik, mitől lehet?
Mintha hányni akarna.
Alszik aztán elkezdeni és utána abbahagyja.
Volt régebben egy kóbor cica amit befogadtunk és ő is köhögött és hányt elvileg férgeket. Szívférget ki lehet hányni? Lehetséges hogy tőle kapta el?
Egyébként a cica már nem él.
A szívférgesség nagyon előrehaladott állapotában az állat már hányja is a férgeket. Ha nem viszed orvoshoz, élve falják fel belülről, ha ez a baja. De ekkor már a székletében is kellene, hogy legyen.
De nem is ez a lényeg.
Szóval nem viszed orvoshoz, mi? Csak ide írtál hogy megnyugodjon a lelkiismereted mi?
Hiába próbálsz kötekedni, nem fog változni semmi. Lelkiismeretem főleg nem. Nem rajtam múlik hogy mi lesz a macskával, én megteszem amit lehet, de gyerek vagyok. Szüleim állják nyilván, szóval rajtuk múlik. Első állatorvos is innen 10 km-re van körülbelül. De nem is folytatom tovább a magyarázkodást, ezt is csak azért tettem hogy értse félre a kérdést a többi válaszoló vagy olvasó.
De ha utalsz nekem szívesen viszem már akár holnap is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!