Hogy hogy nem hullik a macska szőre?
Figyelt kérdés
Tudtommal minimálisan hullik a macska szőre is, csak úgy mint a kutyáké. Van egy befogadott kandúrom, és már 4 hónapos elmúlt, de még egyetlen szőrszálat sem láttam hogy elhullatott volna, pedig fekete szőre van, a lepedő pedig fehér. Mivel van kutyám is mellette, ő minimálisan szőrözik, tehát nem az van hogy nem látom, hanem tényleg egy darab sem jött még le róla. Belemarkoltam a szőrébe, végighúztam rajta a kezemet többször is, hogy nem-e én vagyok a hülye, és nem jött le róla semmi.2022. nov. 21. 17:23
1/3 anonim 

válasza:

Jön a tél, növeszti a téli bundát
2/3 anonim 

válasza:

Lehet, hogy koze lehet ahhoz, hogy meg kolyok?
De oszinten nem tudom, az biztos, hogy ez csoda :D
Az en macskamnak hullik szore telen-nyaron, allandoan, meg mar 10 eves, nem emlekszem milyen volt kolyokkent.
Benti macska amugy nem noveszt teli bundat.
Ha kijaros, akkor passz, de ha tobbet van bent, szerintem akkor se.
3/3 A kérdező kommentje:
90%-ban bent van.
2022. nov. 21. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!