Van olyan alom amit nem hord szet a labaval a macska?
Figyelt kérdés
Ja, es nem kerul 5 ezer ft-ba :)
Sparosat vettem eddig , de azt szethordja a lakasban, felviszi az agyba
2022. nov. 21. 07:00
1/8 anonim válasza:
Alom nemhiszem. Alom tálca létezik olyan amivel ez kiküszöbölhető.
2/8 anonim válasza:
Általában nem az almon múlik, hanem az alomtálca kialakításán, és elrendezésén. Vannak kifejezetten ehhez való szőnyegek és kilépők, amiket az alom bejárata elé kell tenni, és beleakadnak az alomdarabok.
3/8 anonim válasza:
Mindegyiket széthordják valamennyire. Nekünk van kilépő az alom előtt de azért látni itt ott alomdarabokat a lakásban.
Tigerino almot veszünk.
4/8 A kérdező kommentje:
2-es hsz, en is vettem ilyen szonyeget, azon mar tul vagyok😆
2022. nov. 21. 08:21
5/8 anonim válasza:
4: akkor érdemes lenne egy komolyabb alomtálcába beruházni, ahol maga a tényleges alom előtt van eg, rácsozat is, ahova lepotyoghatnak az alomdarabok. Ezek ugyebár nagyobbak, több hel, kell nekik, ill. nyilván drágábbak is, de ha nag,on zavar, ez segíthet.
6/8 anonim válasza:
Szilikonos alom is széthordható? A szőnyeget én is próbáltam, mekkora reményeket fűztem hozzá :D
8/8 anonim válasza:
A kristályos alom nem tapad rá mancsukra. Nekünk maximum az alomtálca mellé szokott egy kicsi elszóródni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!