A cicámnak adtam tegnap 18 öra és ma 02 óra között 4 db csirke szárnyvéget. Azt vettem észre, hogy valamivel játszik. Egy gombóc volt gyurva a húsból?
Mert a macseknek eszébe jutott, hogy a szegények és a nyugdíjasok részére lett hatóságiáras ételt ette meg.
.
ON: Ahogy előttem írták, vagy mohón ette macskád, vagy pedig a csont megűlte gyomrát.
Szárnyvégből sok HÚST visszaöklendezni nem tud (nem a csirke leglaktatóbb része még macskának sem).
3. vagyok. Puszilok mindenkit, aki lepontozott, de attól még kérlek, ne adjatok csontot a macskáknak!
"A könnyen, szilánkosra törő baromfi csontokat soha, semmilyen körülmények között ne adjuk Kedvenceinknek! A főtt vagy sült csontok is sokkal könnyebben hasadnak szét rágás közben, az éles végek pedig nagyon veszélyesek!"
"A csontokkal szintén vigyázva kell eljárni: apróbb csontokat (pl. csirke csigolyák) vagy szárnyasok törékeny csöves csontjait (pl. combcsont) ne adjunk macskánknak! "
"A szilánkosra törő csöves csontok adását pl: csirkecombcsont, csirkeszárny csont KERÜLJÜK EL, mert szilánkosra törhetnek, és gyomorátfúródást okozhatnak, és ilyenkor csak gyors műtéttel menthető meg a cica életét. Ne kockáztassunk!!!"
Sorolhatnám tovább is, de szerintem felesleges.
Az a kerdes, hogy nyers volt-e vagy sem. A macska husevo de termeszetben is igen ritkan talakozik fott csonttal, igy ez a pelda hulyeseg volt.
Nyersen mehet, fove szigoruan tilos adni csirkecsontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!