Cat Chow száraztap alternatíva?
Es ettol a taptol nincsenek tunetei? Akkor lehet nem a csirkere allergias, mert ebben csak 4% lazac van, a tobbi gabona es allati mellektermek, ami altalaban csirkemaradek.
Mi alapjan jutottatok a csirkeallergiara? Melyik kaja nem jott be neki?
bármi ami csirkés, attól hullik a szőre
ettől nincs baja
Hat pedig ez is csirkes nagy esellyel, tenyleg nagyon fura, hogy ez a tap bevalt. Lazac kb nincs is benne, epphogycsak.
Na mindegy.
En ezt adom most a cicamnak, nala mondjuk nem derult ki pontosan mire allergias, de ettol a taptol nincs baja es csirkementes:
Hat igen, csak eddig minden, amivel etettel, botranyosan szar minoseg.
Es egyik tap se volt csirkementes, valoszinuleg a macskadnak inkabb a minoseggel van a baja es nem a csirkevel. Nyilvan nem tesz jot egy husevo allatnak se, ha szinezett gabonat eszik kvazi.
De akkor probald meg a premiere vagy a smilla tapokat, nem csirkementes, viszont nagyjabol elfogadhato minoseg jo aron. Egy probat meger szerintem.
Ezekhez hozzá se nyúltak.
Nem értem miért kell leszólni? Nem szar minőségűek, azért mert nem hús-hússal. A legtöbb macska nem hiába lesz vesebeteg.
Tehat azt mondod, hogy egy HUSEVO allatnak csak gabonat kene ennie (mert ezekben a tapokban nagyjabol csak az van) kulonben vesebeteg lesz a sok hustol? Meg egyszer ismetlem, husevo allatrol beszelunk.
Wtf? :D
Na ilyet se hallottam meg, de oke. Legyen igy 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!