Hallottál már ilyet a macskától?
Van egy hörcsögünk is, meg egy macskánk. A macskának kb tv számba megy a hörcsög, a kedvenc tevékenysége a höri figyelése(terráriumban van a höri, nem tud benne kárt tenni, nem is félős a hörcsög). Na most felébredt a höri, a macska odaugrott a mozgásra, és olyan erősen kezdett dorombolni, hogy azt hittem elkapta vagy valami hasonló, de nem, semmi nem volt, csak tapizta az üveget a mancsával és közben vagy egy percig dorombolt(előtte nem). Aztán elfordult az üvegtől és abbahagyta a dorombolást.
Még sosem hallottam a macskát izgatott állapotban dorombolni, általában nyugiban dagasztásnál meg simogatásra szokott. Akinek "vadászik" a macskája, szokott dorombolni hozzá? Rákerestem a neten, semmi ilyen nem találtam.
Nem. Az egyik macskám szeretné megölni a hörcsögünket, de ő inkább keservesen nyávog csak.
Nézi a hörit és mekeg, vagy vonyít (mintha nagyon kétségbeesett lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!