Miért pisil a macskám a fürdőkádba?
Próbálkozhatsz gyakoribb alomtisztítással, alomcserével; második számú alomtálcával (egyik a pisinek, másik a kakinak), a kád kitakarításával (ütős cuccot használj, ami eltünteti az előző pisiszagot), de be is csukhatod a fszoba ajtaját, vagy engedj a kád aljába vizet, abba talán nem ugrik bele :)
Több ötletem nincs.
A miénk akkor csinálta, ha koszos volt az alom.
Egyébként én úgy tanítottam hogy ne ugorjon fel a konyhapultra vagy a csaphoz/kádba, hogy amikor oda akart menni rászóltam és hirtelen kinyitottam a csapot és megijedt a hangtól. Mostmár kb elég azt mondani hogy hé neem, és abba hagyja amit épp csinál.
Tíz év után már semmit, kiskorától kezdve kellett volna megtanitani neki.
De nézd a jó oldalát:kadbol azért sokkal könnyebb takarítani m8nt mondjuk szőnyegből.
#1 Naponta kisúrolva és fertőtlenítve van a kád pont emiatt, szóval a feltételezésed alaptalan.
#2 Hiába zárom be, ki tudja nyitni az ajtót, a kulcs pedig már nincs meg hozzá.
#6 Nem kiskorától kezdve csinálja, hanem pár hónapja, ezt bele is írtam a kérdésbe.
A többieknek köszönöm az ötleteket.
Az én öreg cicám akkor pisilt össze vissza amikor húgyúti fertőzése volt,plusz hugykő.
Mindig erőlködött,ahol épp jött az inger.Te nem figyeltél meg hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!