Ajánlanátok idős cicának pépes, könnyű állagú macskaeledelt, ami nem darabos?
Figyelt kérdés
Szegénynek fáj az inye és be is van dagadva, csak folyékonyat tud enni, és nagyon finnyás:( . Van bárkinek ötlete milyen típusú kaják vannak, vagy mit tudnék összeturmixolni?2022. okt. 17. 18:59
1/3 anonim válasza:
Van a fresnapfban leves
Amúgy meg a darabos kaját leturmixolod/villával összetöröd.
Esetleg főzöl húst/húslevest leturmixolod neki azt
2/3 anonim válasza:
Vannak olyan konzervek, amik nem darabosak és önmagában azért keményebb, de egy kis vízzel jól összekeverve a főzeléktől a levesig bármilyen állagot el tudsz érni. Én többnyire Smilla márkájú macskakajával etetem a cicámat, abból is ilyen a konzerv, de az alutasakoson kívül én főleg ilyenekkel találkoztam eddig.
3/3 anonim válasza:
Mi hasonló problémánál állatorvosnál vettünk konzervet. Van olyan, ami eleve leveses, ami krémesebb volt, ahhoz is tettünk még egy kis vizet, hogy hígabb legyen.
Persze mellette kezelés remélem nálatok is megy.
Egyébként bármilyent tudsz egy kis vízzel megfelelő állagúra hígítani, még a száraztápot is: beáztatod, és amikor jól átázik, akkor össze tudod turmixolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!