Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskakiállítás milyen?

Macskakiállítás milyen?

Figyelt kérdés

Nagy tömeg szokott lenni? Sok a gyerek?

Milyen táp akciók szoktak lenni?

2022. szept. 25. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Én voltam párszor (ilyen körökben dolgoztam), elég is volt. Ha nem vendég vagy, belépős. Nagy a tömeg, kicsi, zsúfolt hely, sok gyerek.

A táp akciókat felejtsd el, a neten sokszor nagyobb akciók vannak, mint amik ott lenni szoktak.

2022. szept. 25. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég zsúfolt, sokan szoktak menni nézelődni, és valóban kicsi hely szokott lenni.
2022. szept. 25. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Én rég voltam, mert szeretem a macskákat, de nem is tudom mi értelme. Tömegnyomor, zaj szerencsétlen macskák kis ketrecekben, mindenki bámulja, fotózza, vakuzza őket, ha kell, ha nem.

Tápot meg webshopban kell venni.

2022. szept. 26. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember, sok gyerek, mindegyik meg akarja simogatni a macskákat, hatalmas zaj.
2022. szept. 26. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam. Az oka a látogatásnak az volt, hogy a lányom cicát szeretett volna és tájékozódni szerettünk volna. Látni akartam, hogy az érdeklődése, cicaszeretete igazi e. Tenyésztőket, fajtákat megismerni, kérdezgetni, mert semmi tapasztalatunk nem volt. Ilyen szempontból hasznos volt teljesen de egyébként teljesen igaza van mindenkinek. Tömeg, sok sok ember.. stb..a cicáknak nem lehet ez nagy élmény, de nekünk jó volt. Leszűkült az, hogy milyen fajtát vegyünk- párat kizártunk és egy fajtára koncentráltunk. Begyűjtöttünk több névjegykártyát- megtudtuk a kb- árakat, stb
2022. szept. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!