Műgyantába lépett a macskánk mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy hétben elkezdtek dolgozni a szakemberek, viszont a macskát kiengedték és egészen estig vissza sem jött, de arra már lerakták a műgyanta első rétegét... Szerencsétlennek összeragadtak az ujjai, és nagyon rossz nézni ahogy szenved a lába miatt. a műgyanta miatt rengeteg föld meg sár is odaragadt neki. Állatorvoshoz kéne fordulni?2022. szept. 22. 21:22
11/18 anonim válasza:
A műgyanta nagyon gyorsan megköt, és azt le szedni bármiről is, úgy hogy ne legyen baja elég nehéz lesz.
Amennyi időbe telt ki írni a kérdést, már fel is hívhatad volna az állatorvost.
Neked sincsen túl sok eszed.
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, a műgyanta mennyivel másabb, nekünk fenyő van itthon, és időnként gyantás lesz a cica. Étolajjal átitatott vattapamaccsal szoktam leszedni róla, azt akár nyalhatja is utána.
13/18 anonim válasza:
Ha leírtad volna, hogy milyen műgyantáról van szó és mit jelent az, hogy lerakták az első rétegét, akkor talán nem írnának sokan butaságokat. Ugyanis milliónyi féle műgyanta van számtalan felhasználási móddal és ezeknek nagy része általában két komponensű.
14/18 anonim válasza:
13, ha eleve úgy csináltatja, szerintem fogalma sincs róla, milyen gyanta...
15/18 anonim válasza:
Eszembe jutott ez a kérdés és nyomaszt. Mi lett végül a macskával?
16/18 anonim válasza:
15, nekem is eszembe jutott, és jó, hogy rákérdeztél.
17/18 A kérdező kommentje:
Lekopott neki 3 nap alatt nem lett semmi :))
2022. dec. 29. 23:29
18/18 anonim válasza:
Jaj de jó! Féltem hogy nem lehet leszedni szegényről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!