Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám folyton a forgószéke...

A macskám folyton a forgószékembe fekszik és nem tudok tőle leülni. Amikor ki akarom venni, akkor meg harap. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Ha felállok és elmegyek kivenni valamit a hűtőből, szinte egyből odaugrik és befekszik.

2022. szept. 20. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10# igen ennyi lenne, de olvastad, harap
2022. szept. 21. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Egy macska b+, nem egy puma. Mekkora balf4sznak kell lenni, hogy nem bírja megfogni?

Nem harap erősen

2022. szept. 21. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Jó hogy nem már a rendőröket nem hívja ki, hogy tegyék neki arrébb mert haaaaraaappppp
2022. szept. 21. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az irodai macskánk egy udvarról bejáró hatalmas nagy szürke behemót kandúr. Kedves, nagyon kedves, de ha ki akarom rakni akkor ő is harap(ott). Már leszokott róla, mert tudja ha ki kell menni és ellenkezik, akkor ő húzza a rövidebbet mindenképp. Nem hülyék ezek az állatok.

Megtanulják, hogy hiába terrorizálják be a gazdit, ha nincs esélyük, leszoknak róla, nem próbálkoznak erőszakosan tovább.

Persze ez egy kicsit türelem játék is, hogy szépen tanítsd meg nekik, hogy ki a főnök. Tudni fogják ha türelmes, határozott és ügyes vagy!

Egyébiránt meg tudtam fogni ezt a hatalmas kandurt is, hogy ne hadakozzon nagyon. Nem akkora művészet, tényleg nem kell a tűzoltókat kihívni, hogy elhagyja egy harapós macska a fotelt.

2022. szept. 21. 21:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy bármilyen kérdést tesz fel az ember itt, néhány kretén biztos megjelenik. Ki mondta hogy veszett vad módjára tépi a húsom és nem merem megfogni? :D Csak jelenségként írtam hogy harap (csak mint játéknál) mikor ki akarom venni (de aztán KI IS VESZEM, nem hagyom ott rettegve a székem). Inkább csak az érdekel, hogy miért pont ide kell feküldnie mikor kanapé ágy stb minden van a közelben amin jobban el is fér és rossz felkapni valahonnan ahova már odafészkelte magát, sajnálom. Talán tényleg csak most a hűvösebb lakás miatt keresi a meleg helyeket.
2022. szept. 21. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ráültem, no persze szép lassan helyezkedtem h fel tudjon rá készülni, a végén úgyis elugrik.... utána már elég volt a szék szélére ülnöm és tipli volt.
2022. szept. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!