Nem halnak a bolhák, mit tegyek, hathat még a szer?
Pénteken este csepegtettem a cicáimba fipromaxot, mert sajnos bolhásak, de azóta semmi változás. Tegnap este nagyon vakaróztak, nagyon szeretnék nekik segíteni, meg hát nekünk se jó, mert így hiába takarítjuk a lakást.
Állat patikába másik készítményt akartak adni, de azt mondták csak 10 nap múlva lehet rá csepegtetni, mert rajtuk van a fipro. Addig nem akarom, hogy szenvedjenek.
Próbáltam kézzel szedegetni, de esélyem sincs, nagyon gyorsak.
Hathat még a szer? Vagy esetleg egy fürdetés?
Ha hat a szer és megfürdeted, lemosod. Az nem túl jó.
Ha nem is hat úgy, ahogy kéne, várj vele. Sajnos vagy sem, ezt most türelmesen kell viselnetek.
Én viszont azt javaslom, Stronghold vagy Advocate készítményt használj. Ezek érnek is valamit. A többi neve nincs vackot felejtsd el.
Kérdező, nahát, pontosan így vagyok én is. Csak nekem egy kutyám van.
1
Ezek szerint hallgatni kellett volna az állatorvosra és advocate-ot kellett volna venni. (Én is fipro-t vettem és a kutya továbbra is baromira vakarózik.) (Mondjuk még csak tegnap csöpögtettem rá.)
Ha marad a vakarózás, hány nap múlva kerülhet rá advocate?
Én közben hívtam dokit, advantage-t ajánlott de leghamarabb szerdán. Addig nézhetem, hogy szenvednek, a kis szemetek meg rakják a petéket.
A fipronak továbbra sincs semmi hatása.
Hát, furminátorunk van, azzal próbáltam, de nem jött ki 1 se.
A nyak, állkapcs, fül részén vannak, ott nehezebb húzni a fésűt, talán ezért nem. Vagy a furminátor nem elég sűrű ehhez?
3
Köszönöm. Amúgy is megyünk holnap oltásra. Beszélek vele erről ismét. (Szombaton voltunk nála a vakarózás miatt.)
2-es voltam
5
Nekem is azt mondták az állatkereskedésben, hogy a firpo is jó márka. Úh. még reménykedem...
2-es, 9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!