Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet baja a cicámnak? (Barka...

Lehet baja a cicámnak? (Barka gondok)

Figyelt kérdés

Van egy 4 hónapos keverék cicusom, havannai barna, egyiptomi mau és házimacska ősökkel (valószínűleg)... Ma reggel leverte a barkát a szekrényről (szép volt, megtartottuk), olyan 10 óra körül vettük csak észre, mikor felkeltünk, hogy a kicsi ott csücsül a "romok" közepén... Valahol olvastam még régebben, hogy a barka mérgező, legalábbis azt hiszem, a barkáról volt szó a cikkben... a kérdésem az lenne, hogy ha Sheeba megevett egy-két barkát (mármint nem az ágat hanem a kis szürke szőrös akármit), lehet baja? Ugyanis ma egész nap látszólag céltalanul nyávog, pl a folyosó közepén álldogál és nyávog bele a nagyvilágba és hasonlók, pedig nem szokott ilyet...

Bocs, ha nagyon hosszú lettem, kérdezzetek, ha valami nem egyértelmű...

Előre is köszi!!!

20/L

2010. szept. 25. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyébként kedves anyuka meg nem nevelt gyereke,utána olvastam,mielőtt leirtam.De hogy gyógynövény lenne azt nem láttam sehol,ráadásul nem a kérgéről van szó,tanulj mondatot értelmezni,nem a kérgét kérdezte.

Na pá.

2010. szept. 26. 17:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát... nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, úgy tűnik, minden teljesen rendben van (azért gondoltam, hogy megehetett egy-két darabot, mert délután talált egyet és azt is megpróbálta "bekebelezni", de lehet, hogy félreértettem és csak vadászott rá...)

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a válaszokat!

2010. szept. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!