Macska nem iszik vizet, valami baja lehet?
Figyelt kérdés
Van két macskám, fiú és lány. A lányt rendszeresen látom vizet inni, a újabban viszont nem látom.
Nedves kaját és szárazat is kapnak. A macska WC-ben van valamennyi pisi amikor takarítom, de egyébként nem látok rá, így nem látom melyik pisil.
Lehet valami betegsége a fiú macskának?
2022. szept. 13. 12:02
11/12 anonim válasza:
Én mindenképp elvinném állatorvoshoz, ha nem inna egyáltalán. De ha nem tudsz rögtön menni vele, akkor önts valamennyi vizet a nedves táphoz és legalább annyit bevisz a szervezetébe :) Nem kell sokat, mint előttem is írták, a macskák nem isznak sokat. De az is lehet, hogy a tálka már valamiért nem kényelmes számára, esetleg túl sokszor volt elmosogatva és a mosogatószert érzi rajta. Ha régi az itatója, azt is ki lehet cserélni. De akadnak olyan cicák is, akik szívesebben isszák a folyó vizet, talán egy itatókút is megoldást jelenthet(ne). Millió oka lehet ennek, de abban egyetértek a többiekkel, hogy a vizeletét figyeld, napi hányszor jár el és gondot okoz-e számára...
12/12 A kérdező kommentje:
Azóta már többször láttam inni, tehát nem túl gyakran de iszik.
2022. szept. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!