Írnátok macskára illő neveket?
Ne ilyen "Pömpike" meg "Cicókamicóka" neveket, hanem egy rendes, macskához is illő nevet kérnék! Úgy is belelehetne gondolni a dologba, hogy a macskák (ha tudnának úgy komunikálni egymással, mint mi) hogy szólítanák egymást... Tudom, hogy fura kérés, de remélem tudtok segíteni és nem megint a "Panka" és "Smaragdka" szerű nevekkel rukkoltok majd elő. (ezt sokszor tapasztaltam)
A válaszokat előre is köszönöm!
nálunk sokszor maguk a macskák adták maguknak nevet. sima házimacskáink vannak. (voltak , lesznek)
az egyik pl nagyon furán (elég mókásan nyávog ha hozzá szolunk) olyan "prünty" hangon . prüntyi lett.
volt egy másik ami olyan volt mint az anyja (majdnem) kopi lett a neve. (copy utáy)
aztán volt egy b@lf@sz rokonunk (sándornak hívták) és az egyik cicánk .. elég b@lf@szka volt . igy lett sándor. aztán rómeó. ő csak ugy ezt kapta.
gyapi. ő meg félperzsás szőrű az nagyanyja révén.
bóbita. szintén balfék macsek. ..... például.
de sajnos főut mellet nem hosszú a cicák élete. nem lehet nekik akadályt szabni mint a kutyáknak.
15:52-es vagyok.
Cinóber, Marci (a keresztapám macskáját is így hívják, az egyik barátnőmmel MarCicának becézzük), Tigris (ha cirmos. Az én régi cicámnak is ez volt a neve de sajnos elpusztult :(( ), Bogyó (a kutyámnak ez a neve, de lehet macskának is adni szerintem...), Kivi, Penny, Szofi. Most csak ennyi jutott sz eszembe, remélem segítettem.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!