Mi ette meg a macskám zacsiját?
Figyelt kérdés
Már 3 napja el volt tünve, és csak ma jött haza, de a golyszik már nem voltak nála. Érdekes módon nem vérzik és már kezd hegesedni. Máskor is jött már haza sebesülten, de azért nem hiányzott semmilyen testrésze.2022. szept. 9. 16:35
11/31 anonim válasza:
10, ugyanúgy ott vannak a golyói, jól láthatóan, csak kisebbek. Nem ez volt a téma hogy mit vesznek ki BELŐLE, hanem hogy nem veszik LE.
12/31 anonim válasza:
Dehogy van ott. 🤣 nem ez volt a kérdés, de a 9esre muszáj voltam reagálni...
13/31 anonim válasza:
De a kérdező meg eltűnt, pedig megnézném milyen állapotban ment haza az a szegény cica, ha egyáltalán nem kamu az egész...
15/31 anonim válasza:
14, én kérek elnézést, hogy én konkrétan tanultam az iskolban a folyamatról. 😅 de nem muszáj elhinni... nyugodtan kérdezd meg az állatorvost, akihez jártok, hogy hülyeséget mondtam e, nejem fog igazat adni...
16/31 anonim válasza:
17/31 anonim válasza:
Szívesen megmutatnám az ivartalanított macskám golyóit hogy elmélkedhess rajta, de szerencsére semmit sem kell bizonyítanom neked 🤭
18/31 anonim válasza:
Micsoda paradoxon. Ivartalanított macska golyói... szerintem nehezen mutogatod, vagy az orvos odaadta, hogy haza vidd? 🤣
19/31 anonim válasza:
"Szívesen megmutatnám az ivartalanított macskám golyóit " Akkor téged nagyon átbasztak...
20/31 anonim válasza:
Tőlem hívhatod zacskónak is b+ ha attól áll a zászló 🤣 de kerek. Beltartalom változott, ja. DE OTT VANNAK. Láthatóan. Pont. A kérdező macskáján hűlt helye és heg van ott. Ivartalanításkor nem csinálnak ilyet, nem veszik le. Csak kis metszést ejtenek RAJTA. Tehát marad. Ha ennyire qrva okos vagy és tanultad is akkor tudhatnád ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!