Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam 3 db macskát a...

Találtam 3 db macskát a kertünkben, mit csináljunk velük?

Figyelt kérdés

Mind a három cica kicsi.Nem tudom,hogy honnan jöhettek,pl:szomszéd(bisztosan elkóboroltak)

Minél hamarabb válaszoljatok mert nem tudom hogy mit kéne velük csinálni.

Menhelyre vigyem el?vagykérdezzem meg hogy kinek kéne?

SEGÍTSETEK:NAGYON SAJNÁLOM ŐKET MERT NAGYON

ARANYOSAK!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 25. 14:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi de lefényképezni én is letudom.(jó minőségben)Mind a három kiscica nagyon szeretik egymást mert mindig egymással szoktak játszani de szerintem ők külön is jól elvannak.

Mondjuk minnél jobb lenne őket (akár egyenként is elvinni mert itt télen nem lenne túl jó helyük(mert a szüleim nem nagyon engednék be őket a házba,max akkor ha már tényleg hidegek lennének,és nem enne más mód rá.)Többen mondták hogy ha nem találunk nekik gazdát akkor vigyük el őket a misinásokhoz mert ők majd bisztos befogadják,de sajnos nem!!!!!!!!!!!!!!!!

NA HELLO!!!!

2010. okt. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!