Rossz gazdája vagyok a cicámnak, amiért nem élhet velem?
Az a helyzet, hogy tavaly augusztusban bedobtak a szüleimhez egy rossz állapotban lévő kiscicát. Megfogtam őt, hogy bevigyem a menhelyre, csak nem volt már hely. Mivel nagyon sajnáltam, és állatbarát vagyok, ezért elvittem, abba a házba, amit a párommal újítunk fel. A cica egy éve már abban a házban él egyedül. Hamarosan kész lesz és mi is költözünk hozzá.( teljes házfelújítás) . Napi 2x megyünk hozzá etetni, és vele is vagyunk 1-1,5 órát. Egyébként ivartalanítva lett, oltásokat is kap, minőségi ételt veszek neki.
Én jelenleg a szüleimmel élek, ahova macska nem jöhetett, tehát muszáj volt őt beköltöztetni abba a házba. Gondoltam rá, hogy oda adom valakinek, aki tud vele foglalkozni, de nem jelentkezett érte normális gazdi. Egy olyan volt csak, aki mondta, hogy elviszi,hogy egerésszen, de megmondta, hogy ő nem költ rá semmit, mert csak egy macska és ronda is.
Így hát úgy voltam vele, hogy lesz az enyém inkább. Egyébként nem engedem ki a házból, szobacica marad már.
Most már nem adnám oda senkinek sem, nagyon szeretem őt. Csak sajnálom, hogy sokat van egyedül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!