A macskám érezhette, hogy Édesanyám meghalt az udvaron? Tudhatja, hogy nincsen már?
Van egy 6 hónapos kandúr macskám, csütörtökön este meghalt az udvaron az Édesanyám...
Csütörtökön sötétedés után elindultam éjazakai műszakba dolgozni... reggel arra értem haza, hogy a macska be volt kívülről zárva a lakásba, Anyám kint feküdt az udvaron meghalva... ahogyan elmentem itthonról, nem sokkal utána történhetett, a macska egész éjszaka egyedül volt bent míg anyám kint feküdt az udvaron...
Sztetek a macska tudja hogy mi történt? Sejthet valamit?
Semmit nem változott a viselkedése...
10# Azt írtad hogy "késsel hátrament a kertbe és TEPSIBEN hozták vissza"
Namost hátra a kertbe az emberek általában késsel a kezükben disznóvágásra indulnak (vagy baromfi) tepsiben meg ugye étel szokott lenni.
Kissé úgy tűnt a leírásod alapján hogy a nagyi került a disznó helyett a tepsibe.
"Kissé úgy tűnt a leírásod alapján hogy a nagyi került a disznó helyett a tepsibe."
Igen, pontosan azért ment a kertbe mert már nem akart tovább élni. Szóval ezért írtam hogy van rosszabb is mint a kérdező története. Bármilyen szomorú is.
Sztetek érdemes lehet egy másik macskát hozni mellé?
Én 3 műszakban dolgozom, anyám foglalkozott vele sokat, nálam ez kimerül abban, hogy megetetem...
Menj pszichológushoz inkább...
Ne a macskán éld ki magad. Nem az ő hibája az édesanyád halála.
Részvétem.
Nem a macska tehet az édesanyád haláláról.
Biztos észreveszi hogy már nincs a mama, ha amúgy az ő kis kedvence volt.
Az én idősebb macskamat anyu minden reggel simogatta az ölében amíg kávézott. Mondom neki mikor most az én ölemben van “hiányzik a mama?” És nyávog 2 év után is emlékszik és látom a szomorúságot a szemeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!