Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elmulik magától?

Elmulik magától?

Figyelt kérdés
Van nekem egy anya cicám de már a gyerekei nem szopiznak kB egy hete és aggódom mert pár napja nagyon nagy és kemény a cicije, mit kell ilyenkor tenni? A gyerkőcök csak a szilárd ételt akarják
2022. aug. 13. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Es meg tervezett is volt a szaporitas, gratulalok, ennyi eszed van.

Mert nincs eleg orokbefogadhato macska, igaz? Kolykok is tonnaszamra vannak es senkinek nem kellenek!!

Gyartani kell meg nektek is, igen.

Ha tarsat akartatok neki, nyugodtan lehetett volna orokbefogadni is.

Istenem 🤦‍♀️

2022. aug. 13. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Hogy ne legyen egyedül 🤦‍♀️

Közben teli van az ország rossz körülmények közt élő, bajban lévő, szenvedő macskákkal...

2022. aug. 13. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Bele is halhatott volna az ellésbe, több kockázattal jár, mint haszonnal és igen, rengeteg cica közül fogadhattál volna be. Nekem a tacskómnál volt emlőgyulladás, jobb esetben hűtéssel tényleg javul, én ki is tudtam kicsit masszírozni belőle, aztán leapadt.
2022. aug. 13. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

A 20:35-ös hozzászólással megmutatkozott az értelmi szinted. Most már tudjuk hogy miféle népcsoportba tartozol.

Szegény macskák de rossz helyre kerültek :(

2022. aug. 13. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem szégyelled magad a 13-as kommentedért, kérdező?! Kéne!
2022. aug. 13. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
A tejláz magától? Ne szórakozz.... az megvan hogy sürgősségi esetnek számítják, és akár bele is halhat a macska? Vagy ez nem érdekel, szaporítókám?
2022. aug. 13. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
9!Na ne mondd, pedig ivartalanítani kéne.
2022. aug. 13. 22:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Közben jelezték az nem nekem szólt, akkor elnézést kérek attól akinek írtam, törölték a moderátorok a 9-st, azért volt a félreértés.
2022. aug. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!