Miért szereti ennyire a plüssállatokat a cicám?
Figyelt kérdés
4 hónapos kiscicám gyakran feljön az ágyamba, ahol van néhány plüssállat. És észrevettem, hogy elég gyakran meg szokta őket nyalogatni. De úgy, mint amikor mosakszik, csak éppen a plüssöket mosdatja. Van köztük egy oroszlán is, aminek ugye jó nagy sörénye van, abból még a legkisebb koszt is kiharapdálja, ha esetleg van benne. Miért csinálja ezt? :)2010. szept. 22. 17:10
1/8 anonim válasza:
szerintem ez nem baj :) nagyon aranyos lehet. raksz fel képet?
2/8 anonim válasza:
Én is látni szeretném!!!
Az enyém is ilyen, pedig már 2 éves, ő átöleli, nyalogatja és a hátsó lábaival utána rugdossa!Imádom
3/8 A kérdező kommentje:
Húha, hát akkor, mindjárt megpróbálok keresni róla egy ilyen képet, de a kb. 400 kép között nem lesz egyszerű megtalálni :)
2010. szept. 22. 17:22
4/8 anonim válasza:
Az én kandúrom minden plüssállatot megdug :P
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle: miért csinálod ezt cica?Értelmes választ úgysem fogsz kapni,örökre az ő kis titka marad.Ha zavar,akkor erélyes hozzáállással leszoktathatod róla.
6/8 A kérdező kommentje:
17:32
Az enyém nőstény, szóval ez a veszély nem áll fenn :)
Utolsó: nem zavar, csak kíváncsi voltam, hogy ez vajon nem utal-e valamire, vagy hogy másnak is szokta-e ezt csinálni a macsekja.
Ja és itt a videó:
2010. szept. 22. 18:46
7/8 anonim válasza:
Az én thai-om a pólóim nyakrészét szopogatta, miközben elmélyülten dorombolt :)))
8/8 anonim válasza:
Nagyon cuki! =)
Az enyém is 4 hónapos és plüssállat-őrült. Csak ő nem ilyen szeretetteljesen bánik velük. Van egy macija amit mindig gyepál, néha felkapja a szájába és úgy rongál vele. Ő a mindene. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!