Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak,ha kismacska...

Mit csináljak,ha kismacska állandóan cumizna?

Figyelt kérdés

Talált cicáról van szó,4-6 hetesen került hozzám és az a baj,hogy àllandóan cumizni akar mikor alszok.Felugrik az ágyra és valahol elkezdi a bőröm szopogatni szívni,ha elhesegetem,akkor másik pontot talál,keresi,hogy hol lehetne kivitelezni,csak sajnos nem tudom kialudni magam így.Van egy nagyobb cicám mellette,velem alszik ő is,de majdnem mindig ki vannak zárva a szobából ez végett,ami már megint nem megoldás,mert a nagyobbik be akarja törni az ajtót reggel négykor xd

Ma is arra.keltem fel,hogy a pici fel alá mászik a testemen,az arcomba belenyal,ha le van rakva a foldre egyből ugrik vissza,ha lelököm az sem érdekli,próbáltam takarót adni,hogy azt dagassza legalább,de nem jött be,plüsst is vettem neki.Reggel négykor ott tartottam,hogy üvöltenem kellett,hogy vègre elmenjem mellőlem.Nem lehet valahogy leszoktatni,vagy ezzel mit csináljak?Felkelek hozzá majdnem óránként,ès hosszabb távon nem fogom tudni ezt csinálni.

2022. júl. 24. 06:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk már nem is annyira kicsi,3 hónapos majdnem,de megpróbálom megcumiztatni,hátha megnyugszik tőle.Még abban reménykedtem,hogy a nagyobbik cicámra fog úgymond támaszkodni,mert elválaszthatatlanok,de hát nem xd
2022. júl. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!