Felső légúti betegsége van a macskának mit tegyek?
Az emberi antibiotikummal többet ártasz mint használsz. Nem lepődnék meg ha nem látnád többé, mert elpusztulna valahol az éjjel.
Egyébként ott a net a kezedben, keresd fel az összes arrafelé működő állatvédőt, hátha valamelyik tud segíteni rajta.
Hát így semmit. Gondolom macskanátha, ami kezelés nélkül halálos.
Elképesztő hogy a szüleid így végig tudják nézni gond nélkül egy élőlény szenvedését, pedig ők tudnának segíteni rajta, felnőttként minden eszköz a rendelkezésükre áll.
Amúgy ha ide tudsz írni, akkor állatvédőknek is ugyanúgy tudsz írni.
Egyrészt nem említetted hogy nincs állatvédő a közelben, másrészt ilyen nincs. Mindenhol vannak. Főleg ahol kutyákkal foglalkoznak, ott macskás is akad, olyan nincs hogy valaki állatvédőnek mondja magát, de csak egy fajt ment. Ráadásul rengeteg ismeretségük van, sokszor pl kutya-macskamenhelyesek találnak tengerimalacot, már viszik is önkéntesek segítségével a malacmentőkhöz. Vagy fordítva. Összedolgoznak egymással országszerte.
Nem tudod meggyógyítani orvos nélkül, és mivel mindenre van valami kifogásod, a válasz az, hogy semmit nem tudsz tenni érte, mert nemakarásnak nyögés a vége.
Akkor tudnál tenni érte ha ilyen szorgosan írogatnál a megye összes állatvédőjének, amilyen szorgosan ide írogatod a kifogásaidat.
7. Amúgy mi lenne ha arra válaszolnál amit kérdezek és nem engem szidnál? Saját káromra nem akarok semmit tenni (nyilván nem érted hogy értem de mindegy)
Gyerekként nem kezdhetek el összevissza irogatni mindenkinek ha a diagnózis se biztos. Amit tudok megteszek ne várd el tőlem hogy úgy viselkedjek mint egy felnőtt. Amúgymeg közbe beszéltem a szüleimmel és kapni fog féreghajtót és bolhanyakörvet, valamint később kaphat gyógyszert is erre a bajára hogy jobban legyen. És ha nem lesz jobban mire elmegyünk akkor lehet hogy elvisezük orvoshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!