Elég rossz minőségű, ráadásul ár érték arányban egy borzalom. Annyiba kerül ezzel az etetés, hogy ha havi szinten 2 ezer ft többet szánsz rá, már egy prémium táppal eteted a cicát.
Figyelj rá, hogy magas legyen a hústartalom, alacsony a gabona és színezéktől mentes legyen.
Ha valami aranyközéputas megoldást keresel, szerintem a Brit Care tápjait nézd meg, nekem beváltak.
Köszönöm a válaszokat!
Tudnátok ajánlani valamit kb 1500ft / kg áron? Nem értem a fehérje tartalom az 30, nem elég jó?
Találtam ezt, ez elég olcsó de a fehérje az 37, ez jó lehet?
A Britnek 36
A whiskassal mi a baj?
A Happy Cat az jó, meg a Brit Care is.
A whiskas és társai (friskies,kitekat,Felix stb) azért nem jó mert tele van gabonával, színezékekkel, kevés a hús benne (4%) ami vágóhídi maradék (csőr,pata,inak)
Ideális táp:
Gabona mentes (mert a macska obligat ragadozó azaz csak a húst emészti jól)
Színezék mentes
- nyersfehérje: min 30%
- nyerszsír: 15-20%
- nyersrost: 2-3%
- kalcium/foszfor: 2-3%
A whiskassal és a többi szupermarketes társával az a baj, hogy gabonapép némi színezékkel és ízfokozóval.
Én a Smillát szoktam ajánlani ha fontos az ár, ez egy teljesen elfogadható táp és remek az ár-érték aránya.
Nagyon szépen köszönöm! A Happy Cat és a Smilla között fogok választani.
Nagyon köszönöm Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!