Milyen furcsa szokása van a macskádnak?
Ha a kertben labdázok a kutyával, akkor a macskát is kiengedem és ő is kergeti a labdát, vissza is hozza :D
Nálatok van valami hülyesége a macskának?
Ha eldobom a kis csörgős labdáját, visszahozza és leteszi elém. Dobás közben még fel is ugrik, és van hogy elkapja a levegőben.
Illetve ért bizonyos szavakat. Nem egy nyávogós fajta, de ha ránézek és megkérdezem hogy "Éhes vagy?", akkor rám nyávog egyet és bemegy a konyhába, ahol a kajáját szoktam összekészíteni neki.
4. ezt nekem is csinálja! :D Plusz ahogy fent van a levegőben, onnan elrúgja magát és vízszintesen repülve megy el oldalra.
A játék visszahozás is megvan, ill. szeret beáztatni dolgokat, majd hosszasan nézve és mancsozva kielemezni, hogy mi történik vele, szívogatni ki belőle a vizet és újra elmerítgetni. Állandóan benyit a mosdóba, lecsukva kell tartani a wc-t, mert már abba áztatta volna a zoknim..
Sok dolgot mancsból eszik, pl. az édesburgonyát és a dinnyét, de vizet is iszik a talpszőréről. Rászúrja a körmére és odaveszi a szájához ami puhább kaja.
Elég csak felsóhajtani, hogy hú de meleg van, szellőztetni kéne, beülnél addig a dobozba? És beül a hordozóba.
A legkirályabb, hogy tud trükköket is kajáért cserébe. Fekszik, forog, pörög, szurikáta, pacsi a repertoár.
4es vagyok, bakker nekem is beáztat dolgokat... A vizes tálkájába tunkolja a játékait 🤣 akkor is ha olyan nagy hogy bele se fér, akkor csörömpöl vele mint az atyaúristen!
És úgy iszik h előtte egyik maccsal lobozza a vizet (és kipacsálja) majd lenyalogatja a lábáról (ujjai közötti pamacsszőreirő).
Játékait csak hurcolássza. De a papírgalacsint visszahozza és újra el kell dobni neki...
Sztem egymás alteregói a macskáink 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!