Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Néha kihányja az ételt. Megoldás?

Néha kihányja az ételt. Megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy fogadott, 4 éves, nőstény cicám, akinek van egy "jó" szokása: kb 1-2 hetente közvetlenül evés után kihányja az ételt. Láthatóan erre semmi oka nincs, nem eszik sokat vagy gyorsan, megrágja rendesen, nem szoktam váltani az ételét, kap szőroldókat. Persze, említettem már az állatorvosnak, vizsgálva is volt, nem talált semmit. Egyszerűen ilyen a gyomra. Azért érdekelne, hogy nincs-e valami megoldás erre. Van valakinek hasonló tapasztalata? Van rá bármi praktika/tipp?

2022. jún. 20. 15:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Egy eredendően ragadozó állatot, akinek a fogaitól a fenekéig a hús emésztésére van genetikailag kódolva a szervezete nem állítanék vegetáriánus kosztra. Olyan lenne, mintha étolajjal öntözném a virágaimat.
2022. jún. 29. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy a 10es mit érez, de sajnálom a macskáit
2022. aug. 28. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!