Kezdő macskás vagyok/leszek. Mi kell az első pár hónapra?
Hamarosan egy menhelyi kölyök macska kerül hozzánk (benti tartásra). Eddig a következő dolgokat gyűjtöttem neki össze: alom, fedett almos tálca, lapát. Ivókút, etető tál, alátét. Smilla 200g kitten konzerv (30db), smilla kitten száraz (5kg). Ágy, kaparófa kis bújókkal, kaparó matrac, macskaháló (ablakra), szállító táska és játékok.
Mi az amire szerintetek még szükség lehet?
Igen, a kaparásra értettem. Nekem mindig kikaparta a földet, arra hasznos a kavics.
Én a növényeimet lefényképeztem, beazonosítottam ilyen applikációval, ami kép alapján kidobja a nevét. Úgy már rá lehet keresni, hogy mérgező-e.
Ami mérgező, az ment barátoknak.
Kedves 19es!
Igen,erre fel voltam készülve, kutya kakis zacsi dömping van otthon :)
Kedves 20as!
Amilyen picik, olyan okosak. Egyből használták az almot, úgyh baleset egyenlőre nem volt, de sanitollal fel vagyok fegyverkezve :)
Szökőkút van, fésű szintén, bár még nem volt szívem használni.
Hát igen, a növények... Egy már megtanult repülni, a többi egyelőre biztonságban van, később nem tudom mi lesz, remélem addig megszáll az ihlet
Kedves 21es!
Az ötlet jó, csakhogy az egyik kis virgonc egyszerűen lepofozta az ablakpárkányról a varjúhájamat... Azon nem segít a dekor kő 😂😂
Kedves 29es!
Hogy tudnám megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!