Mennyibe kerül manapság egy kandúr cica ivartalanítása?
Az ivartalanitas nem egy lathatatlan kerites. Csajozas miatt eppen lehet nem lesz kedve koborolni, de akkor majd mas miatt megy el, ezt igy nem lehet megmondani.
Az arak valtozoak, kb 10-20 ezer kozott van valahol.
Szia :) Nekem a kandúr cicám ivartalanítása 6000 Ft-ba került, csak kérdezd meg előtte az orvost, hogy rendesen kivizsgálják-e, vannak olyan helyek ahol szinte leszarják az elővizsgálatokat mert már a 7262882. ivartalanítás az évben, rutinműtét, úgysem lesz semmi baja, stb.
Az én kandúrom szívbeteg volt, de nem tudtuk, hogy az és úgy altatták el, utána meg is halt szegény.
Ennek már fél éve, de még mindig megtudom siratni.
Az ár nagymértékben függ attól is, hogy vidéken vagy valamelyik nagyobb városban akarod ivartalaníttatni.
Ahol én élek vidéki kisvárosban, itt egy kandúr macska ivartalanítása 10 ezer forint körül mozog, de ez Budapesten, akár a duplája is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!