Mit kap enni a cicátok?
Általában azt amit mi eszünk. Időnként kutyakaját :)
És száraz macsak tápot, mert naponta kb: 10x fordul és nem bírjuk mindig körülugrálni.
nekem két benticicám van, száraztáp és víz egész nap van előttük - egy konzervet bontok naponta, felét reggel, másik felét este teszem eléjük
ha olyan kaját eszünk, amit ők is szeretnek, akkor abból is kapnak pár falatot
Szia.
Off:Jesszus,Kedves Előttem író,gyökérkezelésen voltál már?
Bocsi,de ezt nem tudtam kihagyni.
Az én cicám Royal Canin-t kap perzsáknak valót száraztápként,mérőpohárral mérem ki az adagot,és tökéletesen elég neki,valamint Scient Plan Hill's-t kap 'nedves' tápként.Hozzáteszem,hogy kiállítási cicus,tehát a kiállításokra házikoszttal nem tudom a szőrét széppé tenni,bár bevallom,jóval olcsóbb lenne,mint ezek,kb.havi 12 ezerbe kerülnek,de megéri...:)
Eleinte próbáltam Whiskast adni neki,amit szintén imádott,de miután az állatorvosunk elmondta,mi minden negatívumot tartalmaz,és mit okozhat,áttértünk ezekre,és szembetűnő a változás.
Boldog Ünnepeket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!