Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanitas utan, egy...

Ivartalanitas utan, egy kandur macskanak mennyire valtozhat meg a viselkedese?

Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy eseteleg kevesebbet megy utana csavarogni? Jo lenne pl.ha nem maradna vegig a lakasban (faluban elek), hogy ne hizzon el.

2022. máj. 31. 10:11
 1/6 anonim válasza:
100%
Alapvetően nyugodtabb lesz. Hízásra hajlamosabb ezért érdemes ivartalanított macskáknak való táppal etetni.
2022. máj. 31. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtabbak lesznek (mar amelyik, nem mindegyik), de ettol fuggetlenul az ivartalanitas nem egy lathatatlan kerites. Ha a macska akar es tud, csavarogni fog.

Egyaltalan nem kotelezo egyebkent a steril tap, az en kandurom mar 9 eve ivartalan es normalt eszik, nem hizott el, nincsenek hugyuti problemai. Szoval en nem valtanam le rogton a kajajat, ha nem muszaj.

2022. máj. 31. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém nyugodt azóta. Nem jár el sehova az udvaron és a kerten kívül. Befogadott cica, így sajnos később lett ivartalanitva, mert már 2 év körüliként került ide. Néha vágyik egy kis játékra, ugrálásra, aztán kb egész nap fekszik. Azelőtt meg állandóan elcsavargott
2022. máj. 31. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
És steril tappal etesd mindenképp, mert az enyém annyit eszik, hogy nagyon sokat azóta. Figyeltem a szomszéd cicát, aki szinten ivartalanított, nem steril tápot kap, nagyon durván el van hízva, lóg a hasa. Az én cicám tartja stabilan az a 4,3-4.4 kilót, és teljesen normális alkata van
2022. máj. 31. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es, honnan tudod, hogy a szomszed kinti! macska mit zabal meg ossze a tapon kivul? Sehonnan.

Lehet a sajat gazdaja eteti massal is.

A steril tap se egy csodaszer, ha korlatlanul zabalhat belole a macska es napi hatszor kap enni, el fog hizni. Szoval mindent esszel kell csinalni.

2022. máj. 31. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: onnan, hogy az a macska olyan nyugodt, hogy egész nap ugyanazon a ponton fekszik az udvaron a fűben. Sehova sem megy. Ha nincs otthon, beszokta zárni a házba, szóval csak akkor kinti, ha otthon van. Meg nyilván beszélgettünk, onnan tudom mit kap enni. Sima adult tápot, adult tasakossal. A korlátlan etetés dologgal egyetértek. Ki van téve az aznapi adag táp + napi egy tasakos, megeszi amikor akarja és ennyi. Ha kifogy, újra
2022. jún. 1. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!