Persze! Ragadozó, a vérében van. Vannak kivételek, akik össze vannak szoktatva, de azért én nem hagynám kettesben igy sem őket.
2010. szept. 18. 15:32
3/11 anonim válasza:
Nálunk mindig volt macska is meg papagáj is. Az a lényeg, hogy a papagáj legyen az idősebb, mert ha fiatal a macska hozzá lehet nevelni, hogy ne bántsa. Persze ha a papagáj kalitkán belül van. (Nálunk már volt egyszer kívül is, de szerencsére én voltam a gyorsabb:)
2010. szept. 18. 15:33
4/11 anonim válasza:
nekunk van 2 macskank es 1 papagalyunk!az egyik macskat kint tartjuk .... azt nem sikerult megtanitani hogy ne tamadjon:P
2010. szept. 18. 15:44
5/11 anonim válasza:
Abban az egy esetben nem, ha előbb van a madár, és már minimum 1-2 éves, és egy ilyen madárhoz kerül egy macska még nagyon fiatalon, mert a kicsi macskát könnyű a madár mellé nevelni (van nem egy madaras-macskás videó youtube-on is, ahol nem bántja a macska a madarat, és a madár még rá is mászik a macskára, akit ez nem is zavar).
Alap, mint már megadták a választ, ragadozó állat a macska :)
Viszont nálunk volt szép baleset :D Egy fejlett hím macskánk volt és mellette egy nőstény hullámos papagály ( igaz nem függ össze h milyen neműek voltak :D ) és a kis sz*ros madár nekiment a macskának... Az a lüke még félt is tőle!
Volt, hogy a macska nem messze ült a nappaliba, ahol a madár helye volt, és a kis ravasz leszállt a kőre odaosont a macskához és belecsípett a lábába XD a cicc meg elugrott :D
Nah de ez kivételes eset, többnyire a macska támad :D...
2010. szept. 18. 17:49
8/11 anonim válasza:
mikor mamámnál aludtam, vittem a papagájt, hát eléggé megvadultak a macskák :D (a kutya is) viszont a nyulaim rettegnek a papagájtól, elég vicces mikor a papi kergeti őket :D
2010. szept. 18. 22:22
9/11 anonim válasza:
22:22 - Mert a macskák-kutyák nem a madár után jöttek, ez egyértelmű, ha a madár érkezett volna előbb, és ezek kicsi korban a madár mellé, akkor lehet, hogy ők is úgy viselkedtek volna, mint a nyuszi.
Erkélyszomszédunkban lakott egy család, volt egy kissándor papagájuk és egy macskájuk, a macska félt a madártól, de a mi hullámosunkat, amikor kiraktuk napozni, úgy bámulta, mint akit éheztetnek.
2010. szept. 18. 22:38
10/11 anonim válasza:
Ha kölyökként hozzászokott az adott fajhoz, akkor nem bántja. Egyébként igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!