Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nyitott száj, fokozott nyálter...

Nyitott száj, fokozott nyáltermelés. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kandúrom, aki ma reggel nyitott szájjal fogadott, és azóta sem zárta be. Reggelente szoktam adni neki pasztát, amit nagyon szeret, de most nem fogadta el. Azóta már a nyála is elkezdett folyni. Megnéztem a szája belsejét, nem láttam elváltozást. Játékos kedve van, étvágyát nem tudom (nem szokott reggelente enni). Külsőleg nem tűnik betegnek, de még sosem tapasztaltam hasonlót. Nagyon problémás orvoshoz vinni, de ha baja van, akkor persze viszem azonnal. Szerintetek?

2022. máj. 4. 08:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ő mozgatja, nem leesik. Rendben, akkor várok. Köszönöm!

2022. máj. 4. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az jó jel, figyelgesd napközben ha tudod. Talán csak valami nagyon érdekes szagot érzett, vagy csak ilyenje volt.
2022. máj. 4. 09:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy csak ennyi, mert ahogy utánanéztem, komoly tünet is lehet..

Bár a Google szerint minden tünet halálos :))

2022. máj. 4. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a Google mindenkit meg akar ölni :D de ha komolyabb lenne a háttérben, akkor kedve se lenne semmihez, ami szintén árulkodó jel. De ha bármi plusz olyan dolgot látsz, ami gyanús, mindenképp konzultálj az orvossal.
2022. máj. 4. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Hgy van a cicus, becsukta már a száját?
2022. máj. 4. 22:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Tegnap este felhívtam az állatorvos, elmondtam, mik a tünetek, és behívott vizsgálatra. Az orvos egy fekélyt talált a nyelve oldalán, amire kaptunk ecsetelőt. Még mindig fáj neki, keveset eszik, nem mosdik, de remélem hamarosan helyrejön. :)
2022. máj. 5. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16# Köszönöm a beszámolót, ez jó hír hogy nincs súlyosabb baja és már kap kezelést!

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2022. máj. 5. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!