Milyen táplálékkiegészítőket kapnak?
Rengeteg paszta, krém, tabletta van a piacon. Ti milyen táplálékkiegészítőt adtok a macská(i)toknak? Könnyen elfogadják? Észrevettetek valamilyen élettani változást, amióta kapja?
[Nekem két cicám van. Az egyik szabályosan menekül a pasztáktól, tablettáktól. A másik pedig annyit eszik, amennyit kap. GimCat multivitamin, maláta- és UT Balance pasztát, valamint fű- (GimCat), multivitamin- (FittActive) és malátatablettát (GimCat) adok neki. Mindkettő kap ProDen PlaqueOff fogápolót is. Még csak pár hónapja vannak nálam, nem vettem észre jelentős változásokat.]
Én DMGuard T2-t adok nekik. A kajájukba cseppentem, észre sem veszik hogy benne van.
GimCat szőroldó pasztát is kapnak bizonyos időnként, és Miamor liquid snack-et is, amiből az egyik malátás, a másik multivitaminos, bár nem tudom hogy ez utóbbi mennyire parasztvakítás. De ha esetleg az is, imádják ezeket a liquid snack-eket, nasinak még mindig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!