Mit lehet kezdeni a kölyökmacskával?
1 hete hoztam, 8 hetes kan, belepisil az ágyba meg nagyon csúnyán harap és karmol.
Hogyan lehet erről leszoktatni?
A kandúrok általában(!) nem szeretik az érintést/simogatást. Nekem egyszer volt kandúrom, viszont az kezesbárány volt, és azóta sem láttam még olyan szelídet. Barátkozzatok, lehet hülyén hangzik, de neki egy tök vadidegen vagy, meg kell dolgoznod a bizalmáért. Pl amikor enni adsz neki, akkor mellette ülsz egy széken. Aztán napról napra közelebb ülsz hozzá, mint a kisherceg a rókához. Ha meg akarod simogatni de fúj rád, akkor az azt jelenti hogy hagyd békén, ne erőltesd rá magad.
Egy dobozban/tálban mindig tarts friss macskaalmot, és akkor valószínű használni is fogja.
Játéknak veszi...
Meg félek, hogy baja lesz
5.: Eszeden vagy? Soha ne legyen semmilyen állatod!
Ez annak a hibája, aki eladta így. 8 hétig tilos az állatot elválasztani az anyjától, pont ezért, mert szocializálatlan, idegrendszerileg sérült lesz... Ezen mit változtat a verés? Lóf.szt. Neked kellene tudnod, hol a helyed: ott, ahol állatot soha nem lehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!