Mennyibe kerül egy nőstény macska ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Ilettve hány hónapos korától érdemes?2022. ápr. 24. 15:42
1/10 anonim válasza:
Húsz -harminc ezer között változó és 8 hónapos kortól ajánlott
2/10 anonim válasza:
Húsz ezerért csinálták meg tavalyelőtt, kilenc hónapos korában.
3/10 anonim válasza:
Attól is függ, hol. Budapesten drágább, vidéken olcsóbb. Én 6 hónapos korban ajánlom, akkor kezdenek ivaréretté válni, célszerű kicsivel az előtt. Tavasszal szokott menni ivartalanítási akció, nézz körül van e esetleg a környékeden, akkor olcsóbb. Nekem decemberben és januárban 26 ezer volt per macska, de ebben benne van mindegyiknek a ruha meg ilyenek is, szóval ez bruttó. Nagyjából 20 ezerrel számolj, és nem csapod be magad.
4/10 anonim válasza:
A mi állatorvosunk 5 hónapos kortól ajánlja, nehogy tüzeljen előtte. 15E volt 2 éve a lánycicának.
5/10 anonim válasza:
6-7 hónapos kora körül javasolják az állatorvosok, semmiképp nem jó megvárni amíg ivarérett lesz, viszont túl korán sem jó, mert akkor nagyon beavatkozának a horminális fejlődésbe. Vidéken 12-20ezer körül, Budapesten inkább 15-30 körül mozog. Kérlek, ha teheted ivartalanítsd a cicádat, főleg ha kinti cica, sajnos hazánkban 3 millió gazdátlan cica él :( csak azzal tudunk mi emberek segíteni, ha ivartalanítjuk őket, így betegségeket is kevésbé kapnak el. Benti cicának meg kín, amikor tüzel, de az ösztönei nem teljesülnek be.
6/10 anonim válasza:
Mi 8 hónaposan vittük 1 éve, akkor azt mondta a doki, hogy lehetett volna 1-2 hómappal előbb is. 20 ezer Ft volt.
7/10 anonim válasza:
Nálunk 17500ft tolnában.
Nekem a 2 macska ingyen volt.
Keress valakit aki falusi és falusi ingyenes ivartalanítási programba be szervez téged is.
Magyarúl mikor viszi a pl 2 macskáját...akkor a tiédet 3.-iknak be iratja a saját nevére.
Én 2 cicámat is így vittük hogy a munka társam 7cicát iratott fel.
Nem tudjak az orvosok már mennyit kérjenek jóllétükben...
8/10 anonim válasza:
Jah ruhát csinálsz neki: régi pulóver ujját méretre le vágod 2hétig rajta hagyod,tarsd bent a lakásban öket addig.
-Mi macska bútorra költöttük inkább a feleslegesen ki nem fizetett pénzt :)
9/10 anonim válasza:
30 ezerért csináltattuk egy hónapja Dunakeszin. Budapesten 22 ezerért lehetett volna, csak macerás lett volna hozni-vinni a cicát. A védőgallér plusz 1600 Ft volt, de ha lehet választani, inkább ruhát kérjetek.
10/10 anonim válasza:
Március elején volt ivartalanítva a cicám, Pest megyében, 25 ezer forint volt, plusz a ruha 5 ezer (lehetett volna gallért is választani, az olcsóbb lett volna de nem tudom pontosan az árát mert nem azt kértük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!