Mit csináljak a macskámmal,ha mindig fül atkás?
A fülatka makacs dolog, nem tudsz mit tenni, mint rendszeresen tisztítgatni és csepegtetni a cuccot, amit az orvos ad.
Férget nem értem, 3 havonta a súlyának megfelelő adagnak elégnek kell lenni. Esetleg ha bezabál egy kinti jószágot - egér, madár -, adhatsz neki pluszban. És tényleg. Nincs másik állat és/vagy felhely, ahol visszafertőződik?
Kullancs. Én is adok ellene szert, mégis belemegy néha. Egy mozdulattal kiszedem, és az élet megy tovább.
A fülatka elleni spotont havonta kell adni.
Igen, pénzügyileg lehet megterhelő, de ez a rész is az állattartás egyik eleme.
Nem nagyon adott semmit itthonra az orvos.Ott nála csepegtetett neki bele minden alkalommal.
Kinti állatokat szokott elkapni.Főleg majd nyáron is,mikor a gyikokat fogja elkapni.Hááát fekhelyet cseréltem neki kétszer,de lehet hogy azt sem ártana akkor többbször.erre mondjuk nem is gondoltam bele igazán.Illetve szerintem oda kint kaphatja el másik macskától,de az ellen meg mit tehetnék?Hozzá dörgölőzik egy másik fajtársához és igy kapja el,akkor igy megette a fene.
Kullancsot,meg én nem tudom hogy kell kikapni :D Egyszer probaltam de csak beleragadt :(
ma 10:07
Advantage.
Van 4 kiló alatti és feletti.
Mellé még valamilyen semleges fültisztító folyadék.
Plusz érdemes lenne immunerősítés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!