Macskaszőr allergiások! Valaki adatott már be a macskájának olyan oltást, ami kiiktatja azt a mirigyet aminek a váladékára allergiások lehetünk?
Akkor inkabb vedd fel a kapcsolatot egy tenyesztovel, vazold fel neki a szitut es kerdezd meg, van-e lehetoseged tobbszor elmenni es eltolteni par orat a macskak kozott. Inkabb, minthogy “kiranduljon” egy kolyok. Es az utobbi esetben en, mint tenyeszto, rohadt duhos is lennek, hogy igy szorakozol velem, hogy visszahozod a macskat par nap utan.
Meg jobb lenne, ha talalnal valami ismerost, akinek van macskaja es eltolthetnel par napot nala. Probalj valami megoldast keresni azon kivul, hogy jatszol a tenyeszto es a macska idejevel.
A macskát nem fürdetjük. Annyival egészíteném ezt ki, hogy nem csak a szőre szárad ki, hanem ami fontosabb, hogy a bőre megy tönkre. A fürdetés szétcseszi a bőrét védő természetes faggyúréteget, így kiszárad, érzékenyebb lesz a behatásokra, komoly bőrbetegségek állandó forrása lehet. Ha valahol azt olvastad, hogy fürdesd, akkor tudd, hogy onnan többet ne informálódj.
Egyébként én sem értem ezt, hogy aztán visszavinnéd a macskát... Ha úgy gondolod, hogy ilyen rövid időn belül kiderülne, akkor miért nem látogatsz el pusztán néhányszor a tenyésztőhöz, és töltesz ott egy kis időt a macskákkal?... Legalább nem vinnél el egy kiscicát feleslegesen.
14es vagyok.
Nem samponról beszéltem, hanem a fürdésről, tehát simán a víztől is megtörténik amit írtam. Miért nem lehet megérteni? A macska bőre nem erre van kitalálva! Egyébként pedig bizonyos nagymacskafajták mennek bele a vízbe , egyáltalán nem mind, és ha feltűnt volna, van némi különbség teszem azt egy tigris meg egy házimacska között.
Egyáltalán nincs szüksége az állatoknak rá, hogy lezuhanyozzák... A macskafélék a nyelvükkel tisztogatják magukat. Azért olyan a nyelvük, hogy ezt hatékonyan műveljék. Nyilván, ha belelép valami olyan mocsokba ami veszélyezteti, akkor le lehet mosni, de a rendszeres fürdetés KÁROS!
Egyébként hozzátenném, hogy ha nem tenyésztőtől hozod el a cicát, akkor az amúgy is kevéssé bizonyított hipoallergén tulajdonságra ne számíts; rendes tenyésztő meg nem fog neked úgy macskát adni, hogy "izé hozé, lehet hogy pár nap múlva visszahozom, mint egy mérethibásan vásárolt cipőt". Főleg ha megemlíted neki a fürdetést is.
Amúgy ha ilyen állatkínzó vagy, minek neked macska? Vagy kvázi bármilyen állat, mert ha ennyire nem veszed figyelembe, hogy ártasz a macskának ezzel, inkább megpróbálod tudománytalan hülyeségekkel megmagyarázni, akkor inkább ne tarts állatot szerintem.
"kabbe gyagyas"
ez a szolas tokeletesen megmutatja hany agyjested maradt eletben (ha azzal nem foglalkozunk hogy a macskadat gyogyszezerned csak azert mert miert ne)
ne legyen macskad es ha lesz remelem elszokik egy olyan gazdihoz akit erdekel a jolete es nem csak egy onzo kis fsz aki a sajat boldogsaga erdekeben ilyeneket csinal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!