A 7/8 hónapos macskám nem hajlandó használni az Alomját... Mindig a szobákba, nappaliba, ebédlőbe, ágyakra végzi el a dolgát... De nem tudom hogy miért?
3 nőstény macska van a házban (nincsenek még ivartalanitva) (a másik 2vel semmi gond nincs.. használják az almukat..) 3 macska és 3 alom van a házban.. de a leg fiatalabb macska nem hajlandó be menni és ott el végezni a dolgát. Akárhogy próbálom tanítani/ büntetni akkor sem megy be az alomba.
És mivel tüntethetném el a szagokat teljesen?
Mivel akármit használtam az ágyakra (kimostam/ parfümök/dezodorok).. semmi nem segít teljesen el tüntetni a szagokat.
a padlót azt fel mosom felmosóval és ott nem lehet érezni, de az ágyon nem segit semmi sem...
És ilyenkor mit kell csinálni a macskával ha az istenért sem akarja használni az Almot??
Fontos az ivartalanítás!
Az ágyneműhöz, pedig használj illatgyöngyöt. Mosás előtt pedig áztasd be illóolajos vízbe, majd tedd a gépbe, szórj rá illatgyöngyöt, mosóport vagy gélt s öblítőt. Majd egy 60-80 fokon mosd.
Nálunk ez használt mikor véletlen odafolyt.
3 nőstény macska..:)
NINCS Kan macska
1. Ha felelős álattartó vagy, akkor leszarod, hogy anyád mit mond.
2. Lebeszéled (telefonon) a dokival a három macska ivartalanitását.
3. Az adott napon bepakolod őket a szállítódobozba, és elviszed őket az állatorvoshoz, és bediktálod anyád vagy apád bankkártyájának a számát.
4. Pár óra mulva felveszed őket és hazaviszed.
5. Megmentetted a világot kb 200 kölyökmacska megszületésétől, amit a 3 nőstény produkált volna pár év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!