Nőstény cicátok mennyit nyom, ez nagyon kevés?
Most 9 hónapos és 2,5 kg.
Szerintem olyan maximum 3 kg lesz. Picike, de kövér. Törpillaként is szeretninfogom az én kicsikémet, a legdoromlósabb, legaranyosabb kiscica a világon.
"ez nagyon kevés?"
"Picike, de kövér."
Nem hízódisznót tartasz, ne zabáltasd! Kis növésű macska nyilván kisebb súlyú. Ha kövér, az meg a te hibád, viszont az ő egészsége megy rá.
Nagyon régen mértem, utoljára felnőtt korában 3300gr volt, akkor elmúlt 2 éves.
A tiéd még gyerek, bőven több lesz. Az enyém nagyon kedvesen sámli alkatú, messze van egy légies hosszú magas macskától, de egyáltalán nem kövér.
2 kg a felnőtt lány kiscicám.
Ő ilyen kis apróság.
A kandúrkám meg 6,5-7 kg, ő meg nagycica.
Normál cica súlya 3-5kg amúgy.
Kistermetű cicának mennyinek kéne lenni mégis? 3 kg körüli súly a valószínű neki felnőttkorára, ami teljesen normális, még kisebbek is vannak a kifejlett nőstények között.
Ez most nem csak rád értendő, de nem értem, mi megy itt a gyíkon, mintha verseny lenne konkrétan, hogy kinek a legnehezebb a macskája...Ha le mered írni, hogy a tiéd kicsi, rögtön megvádolnak, hogy éhezteted, de ha a tied a legnehezebb, akkor meg megy az ugatás, hogy dagadt vagy kamuzol (hiába ha leírtad, hogy nagytestű). Mintha trófeát osztanának érte, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!