Melyik játék köti le őket a legjobban?
Papírgalacsint szoktam neki dobálni, rohan utána mint az őrült és visszahozza.
Ha nem vagyok otthon, magának is elrugdossa :)
A macskákat maximum pár percig köti le akármilyen játék, a nap nagyobb részét alvással töltik. Néha megkergetik egymást, az is pár percig tart. Esznek pár falatot többször naponta.
Ha találnak egy bogarat, azzal is pár percig elvannak, aztán megeszik. Nincs olyan szórakozás, ami egész nap tart. Ezt a pár percet vettem észre mindkét macskámnál, fiatalok. Szerintem ne számíts arra, hogy egész nap játszani meg rohangálni fognak. Papírgalacsin, macskamentás párna (azt imádják, pár percre megőrülnek tőle), alufólia galacsin, felhúzható egérke, macskakaparó, ennyi bőven elég nekik. Nekem még két kutyám is van, ők is elvannak, ha elmegyek. Akkor kelnek fel, amikor hazajövök, és nagyon örülnek.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy szinte mindig itthon vagyok, itthonról dolgozom, ezért meg tudom figyelni, hogy mit csinálnak egész nap, és éjjel.
Ha elmegyek hosszabb időre, elmennek aludni.
Amikor rövid vagy hosszabb távollét után hazajövök, álmos szemekkel jönnek elém, Látszik hogy aludtak. Van amikor elém se jönnek, alszanak. Főleg hogy ketten vannak, van társaság, nem unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!