Mi baja lehet a cicámnak ?
Van egy cica, egy olyan házba, amit a párommal közösen újítani fel, hogy lakni tudjunk benne, viszont csak a cica él ott egyedül. (Nyáron találtam a macskát még mikor baba volt , nagyon rossz állapotba volt, ezért megfogtam, hogy bevigyem a menhelyre, ott viszont nem volt hely, ezért a macska rajtam ragadt ) Tehát befogadtuk, ivartalanítva lett, oltásokat kapott, napi 2x megyünk hozzá mindig, benti cica, nem mehet ki.
Tegnap kezdett a cica vizeset kakilni, tehát hasmenése van, Brit Care tápot eszik már hónapok óta és eddig nem volt ilyen baja. Most ,hogy a falat csináljuk, glettelés , festék leszedés stb.sok a házba a por, és a cica is extrém koszos. Lehet, hogy ettől van hasmenése? Hogy nyalja a koszos testét? Vagy mitől lehet?
(Kb. 3 hónap már és vele fogunk lakni , tehát semmiképp nem adom már oda senkinek, nagyon szeretjük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!