Le kellene törölni a cseppet róla?
Reggel elkaptam és rácseppentettem egy Advocate-et. Hiába a bőréhez lett nyomva a flakon, olyan lett az egész vastag bunda a környéken ahogy szétfolyt és most olyan punkosan összeragadt ott egy 5 centis kör területen. Szétnyitottam a bundát, hogy elérjem a bőrt és elázott mind ami oldalra volt simítva.
Jó ez így vagy csináljak vele valamit? A nagyobb 0,8ml kiszerelés kellett rá, mert 5,2kg. Jól van, nem tudja onnan leenni, csak tolat és forog, mert idegesíti a nedvesség és a szag!
Akkor jól van, én is ezt csinálom itt reggel 7 óta! :D Már amúgy beletörődött, döglik az egyetlen 10 centis napos sávban!
A kezem is olyan lett, mert nem egy nyugodt cica, de lemostam és nem nyáladzok.. :D
Egy jó negyed óra volt elkapni, mert látta, hogy van nálam valami.. majd be kellett venni a lábam közé és rá kellett ülni, hogy ne fusson vagy bunyózzunk! Rég kapott ilyet, úgyhogy bénáztam egy sort, de rajta van, mehetünk holnap húsvétozni!!! :D
Könnyű azt mondani! :D Bármi van nálam azt megszaglássza, lenyúlja, elfocizza valami alá vagy beleharap, így ezt is egyből lesegette. A fejét nem tartja egyhelyben 2mp-nél tovább, ez nem olyan gyúrható félhalott cica! :D
Legutóbb 4 napig kommandóztam utána, mert az a másik csepp érezhetően büdös volt! A csukott pipettából megérezte!!! Volt hogy már ott feküdt, ment a simi, meg volt csinálva a hely a cseppnek, aludt, de ahogy kinyitottam kaparva elszaladt! :D Be a franciaágy alá a hátsó sarokba, majd ott aludt fél napig. Kapott kaját, raktam ki jutifalit. Persze kiszaladt 3x-ra és felette!!! :D Szóval ezért kapom el így! Nem súllyal kilapítva ültem rá, csak beszorítottam annyira, hogy ne rohanjon el és így egy pillanat alatt megvolt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!