Miért hangoskodik a macskám az alomtálcán?
Figyelt kérdés
És mit mond ilyenkor?2022. ápr. 11. 19:41
1/6 anonim válasza:
Hogy hangoskodik ? Nyávog? Vagy csak rohadtul kaparja az almot?
2/6 anonim válasza:
"És mit mond ilyenkor?"
Te azt hiszed, hogy tudunk macskául vagy mi?
3/6 Macskajancsi válasza:
Nem kell ezen sokat agyalni. Kulázás közben az én macskám mindig Marx idézeteket ordít. Ma reggel is erre keltem:
Amint láttuk, minden eddigi társadalom az elnyomó és elnyomott osztályok ellentétén nyugodott. De ahhoz, hogy valamely osztályt el lehessen nyomni, biztosítani kell számára azokat a feltételeket, amelyek közt legalább szolgai létét tengetheti.
Az utolsó mondattal rám utalt, mint kétlábú szolgájára.
4/6 Miss Endzsi válasza:
Szeretné, hogy kitöröld neki, ahogy az anyukája tette.
5/6 anonim válasza:
Ha keservesen nyávog, akkor fájhat neki, lehet baja van pl hugykő. Figyeld meg, hogy amúgy minden rendben van e vele.
6/6 anonim válasza:
"Kulázás közben az én macskám mindig Marx idézeteket ordít." Na ez hasznos válasz:) Jó is társadalomtudományi szakon tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!