Jó minőségű nedves macskaeledel?
Animonda carny és Feringa konzervvel etetek.
Egy korábbi hozzászóló írta, hogy a macskája az Animo dát nem eszi egy ideje. Nor az enyémek sem. Nem tudom, mi lehet vele a baj. Viszont a Feringa nagyon jó, azt falják!
(Zooplus-ról rendelem)
Prémium pl a Bozita, Purizon, eggyel alacsonyabb árkategória (de teljesen normális minőségű) meg pl az Animonda Carny, Premiere. Utóbbit Fressnapfban tudsz venni, a többit meg Zooplusról rendelheted.
Egyébként a száraz sem mindegy, sőt mivel abból eszik többet (jó esetben), annak még fontosabb a minősége.
Nedvesből kb lehetetlen egeszségeset találni, nincs benne hús, az is xar minőség, utolsó. Olvasd el mi van a szárazban (egy prémiumban pl) és olvasd hozzá egy átlag nedves összetevőit.
El fogsz borzadni.
Igazad van, ezek a nedvesek jó minőségűek, én az átlagosról írtam, elnézést.
Szerintem ezekkel a nedvesekkel csak annyi a baj, hogy ha csak ezt adod a cicának, egy átlagos költségvetéssel iszonyat drágára jön ki a macsi etetése.
Kalóriában is kevesebb, mintha szárazat (is) kapna, illetve kényelmetlen lehet egy dolgozó emberneky hogy hamar megromlik a nedves, ha kirakod a cicának.
Ha valakinek van erre kerete, szuper :)
Csak sajna az átlag inkább veszi a 100ftos félix nedveset, arra írtam, hogy inkább akkor csak a száraz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!